[Lublin] Car-Tech

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • maczor
    Drive
    • 2008
    • 58

[Lublin] Car-Tech

Podziękował, pizzy pozazdrościł ale czekać nie chciał :-)
    Pozdrawiam
  • Big
    RS
    S_OCP Member
    • 2007
    • 6389

[Lublin] Car-Tech

To może ja zaczne jako że ten dział powstał nie jako z mojej inicjatywy
    Więc POLECAM warszat CAR TECH w Lublinie przy ul. Technicznej 3C (w garażach tuż za komisem samochodowym, koło skrzyżowania ul. Związkowej i Sp. Pracy)
    tel. 880-10-80-92. Byłem tam ostatnio z autem żony. Chłopak jest świetny. Szybko sprawnie i fachowo.
    Pozatym specjalizuje sie w grupie VAG i widac że naprawdę zna sie na rzeczy. Ma najnowsze programy diagnostyczne i z tego co widziałem sporo klientów (A6, A8, nowiutki Nissan Patrol).
    Ja jestem baaardzo zodowolony z obsługi i na pewno pojade tam drugi raz. Zresztą jak sie od niego dowiedziałem pracował wczesniej w teemach fabrycznych np. na VW Golf cup.
    Takze polecam z czystym sumieniem
    Czarny Elegance

Komentarz

• JanuszSz
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 2835
      • Superb II combi (3T5)

Trzeba się dużo wcześniej zapisywać :?:
      Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.

Komentarz

• Big
        RS
        S_OCP Member
        • 2007
        • 6389

Zamieszczone przez JanuszSz
        Trzeba się dużo wcześniej zapisywać
        Musisz zadzownić pod podany numer i sie dowiedziec. Pewnie zależy to od dnia i obłożenia. Ja nie czekałem zbyt długo
        Czarny Elegance

Komentarz

• dacki
          Ambiente
          • 2007
          • 109

A ja wlasnie wrocilem od niego Pojechalem moja rakieta zeby sobie obejrzal tylko i dalem mu liste rzeczy ktore chce zeby zrobil albo sprawdzil. Wiekszosc z miejsca powiedzial co trzeba bedzie zrobic. Na jutro rano bede mial wycene calosci. Jesli chodzi o kontakt to sprawia wrazenie fachowca. Dam znac jak juz bedzie po wszystkim :szeroki_usmiech

Komentarz

• Tymek8_1
            Classic
            • 2010
            • 6

Witam
            Muszę się przyznać, że zadawałem już to pytanie w innym poście , ale spróbuję również tutaj. Większa szansa :P
            Czy ma ktoś jakieś doświadczenia związane z firmą Intertech na ul. Świętochowskiego?
            Podobno są specjalistami od Skody, a ja chciałem sprawdzić parę rzeczy w mojej Octavce.
            I nie wiem czy warto się tam udawać.
            Dziękuję z góry za opinie i pozdrawiam

Komentarz

Pracuję...